BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


martes, 10 de enero de 2012

Energia.

Hi han diferents tipus de energies que ens podrien sevir.
Una que m'ha cridat bastant l'atenció es la nuclear, no contamina, bé, contaminar el que es diu contaminar no, pero i els residus?i l'aigua que usen?
Les centrars nuclears necessiten aigua per refrigerar-se, per aixó les posen al costat del mar, com per exemple a França, el que fan es que després d'haber usat l'aigua la tornen que be no? si, es clar, si no estigués augmentada de temperatura ni alteràs el medi dels mars y rius que usen.
Després està el tema dels residus, que feim nosaltres amb ells? Senzill...Els pagam 60.000 euros a França perque ens els guardin en els seus cementiris residuals.
Data curiosa: uns ecologistes alemanys es varen encadenar a un camió que anama amb el residus nuclears a la nit perque al matí no pogués continuar. Tenen la major eficiencia acològica del mon.
Així que vinga supremes, espavileu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario