BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


miércoles, 26 de enero de 2011

Audi R8 i-Tron Concept, el superesportiu elèctric

El cotxe farà servir un motor 100% elèctric per aconseguir altes prestacions sense necessitat d'emetre CO2.
Després que Audi va ser molt discret en publicar detalls i fotografies del R8 e-Tron Concept, ja han revelat aquest prototip de superdeportivo elèctric.
Prenent de base l'Audi R8, aquest prototip utilitzarà un motor 100% elèctric per aconseguir altes prestacions sense necessitat d'emetre diòxid de carboni (CO2). Aquest concepte s'uneix al BMW Vision EfficientDynamics quant a la seva eficiència operativa.
En la seva estètica, l'Audi R8 va ser refinat per tal de tenir una millor aerodinàmica. La part davantera ha estat renovada amb fars en forma d'U i una graella cromada fent joc amb els rines.
En la part posterior destaca un spoiler que pot accionar mecànicament estant en marxa per millorar l'aerodinàmica i la refrigeració del motor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario