BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


miércoles, 19 de enero de 2011

Avions volant amb escombraries.

L'empresa de biocombustibles Solen ha signat dos acords amb les aerolínies Qantas i British Airways per produir combustible per als seus avions.
La primera de les plantes entrarà en funcionament el 2014 i unes previsions de producció de 60 milions de litres de combustible.

El combustible verd s'obté del rebuig dels avions i de tot tipus de residus industrials, agrícoles, forestals o de jardineria.
Actualment només es permet utilitzar mescles amb un 50% de biocombustibles en aviació, però la intenció de les companyies aèries és utilitzar únicament biocombustibles en un futur pròxim.
Una bona notícia que estén l'ús de les energies verdes a un dels mitjans de transport que emeten més gasos d'efecte hivernacle.


VALEN 

No hay comentarios:

Publicar un comentario