BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


domingo, 16 de enero de 2011

La UE prohibeix el bisfenol A en els biberons de plàstic

La Unió Europea ha decidit prohibir, a partir de març de 2011, el compost químic bisfenol A a la fabricació de biberons, segons va anunciar aquest dijous la Comissió Europea.
2 desembre 2010
·La decisió va ser adoptada per majoria qualificada pel Comitè Permanent de la Cadena Alimentària i de Sanitat Animal d'acord amb una directiva de la Comissió Europea. Arriba després de mesos de discussió entre l'Executiu comunitari, l'Agència de Seguretat Alimentària Europea, els Estats membres i la indústria del sector.
·El comissari de Salut i Consum, John Dalli, va indicar en un comunicat que el veto és "una bona notícia per als consumidors europeus ". En aquest sentit, ha reconegut que existeix "incertesa"al voltant del bisfenol A i les repercussions que pugui tenir "en el desenvolupament, la resposta immune o el desenvolupament de tumors". "La decisió presa avui és una bona notícia per als pares europeus que poden estar segurs que, a mitjan 2011, les ampolles de plàstic infantils no inclouran "el compost, ha explicat el comissari. El veto a la fabricació entrarà en vigor l'1 de març de 2011 i es prohibirà la distribució i importació a partir del mes de juny.

http://www.consumidores.eitb.com/noticias/salud-y-bienestar/la-ue-prohibe-el-bisfenol-a-en-los-biberones-de-plastico

No hay comentarios:

Publicar un comentario