BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


miércoles, 12 de enero de 2011

Localitzen a Alemanya gallines amb altes taxes de dioxines, segons la premsa

Més de 4.700 granges avícoles i porcines han estat tancades a Alemanya després de constatar que els seus animals estan contaminats amb dioxina un tipus de compostos químics derivats tot i que les autoritats han insistit que es tracta d'una mesura preventiva perquè no hi ha risc per a la salut humana . Del 12 de novembre al 23 de desembre de 2010 es van distribuir 3.000 tones de greixos no aptes per al'alimentació d'animals. Una mostra de pinsos que ha estat analitzada a l'Estat de Schleswig-Holstein conté 77 vegades més que el límit de dioxines permès, segons han confirmat les autoritats locals.
El Ministeri d'Agricultura alemany ha informat que en gran part dels casos es tracta de granges porcines.
Podeu encontrar més informació ha: http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Alemania/cierra/4700/granjas/usar/piensos/contaminados/dioxinas/elpepusoc/20110107elpepusoc_1/Tes

No hay comentarios:

Publicar un comentario