BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


domingo, 16 de enero de 2011

Bisfenol A

El Bisfenol A, comunament abreviat com BPA, és un compost orgànic amb dos grups funcionals fenol. És un bloc disfuncional de molts importants plàstics i additius plàstics.
Sospitós de ser nociu per als humans des de la dècada del 30, els riscos sobre l'ús del Bisfenol-A en productes de consum van ser regularment ressaltats en els mitjans de comunicació després que diversos governs emeteren informes qüestionant la seva seguretat, això també va provocar que algunes cadenes de venda retiressin els productes que el tinguessin de les seves vitrines. Un informe el 2010 de la FDA (Administració d'Aliments i Fàrmacs) dels Estats Units va generar major consciència respecte a l'exposició de fetus, infants i nens petits.
SERGIO MONTILLA

No hay comentarios:

Publicar un comentario