BioAlgarb

Salutacions a tots.
Hem creat aquest blog amb la intenció de facilitar-los informació sobre les nostres investigacions relacionades amb el canvi climàtic i tot el que afecta el medi ambient, per això farem enquestes, entrevistes, un Panell verd, que mantindrem actualitzat perquè puguin veure i fer comentaris.


Alumnes Diversificació IES Algarb 2013/2014


miércoles, 12 de enero de 2011

Problemes de les dioxines i el mercuri

-Les dioxines són causants d'una varietat de problemes en la salut, incloent malformacions congènites, desenvolupament anormal del fetus, alteracions en el sistema immunològic i en el sistema hormonal, desordres en el comportament, augment en la incidència de diabetis, retard en el desenvolupament, i càncer.
-En nivells alts, el mercuri metàl.lic pot causar efectes al sistema nerviós i el fetus que es desenvolupa. Altres formes de mercuri poden danyar altres òrgans. Fins i tot en nivells baixos, el mercuri metàl.lic pot causar problemes de salut. Exposició al mercuri pot començar a fer mal abans que es presentin els símptomes. Un cop es presentin els símptomes, problemes de salut relacionats amb l'enverinament del mercuri metàl.lic poden incloure tremolor, canvis en la visió i audició, insomni, debilitat, dificultat amb la memòria, mal de cap, irritabilitat, timidesa i nerviosisme, i una condició de salut anomenada acrodinia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario